Состав на торти

 

Торта облагородена со ладен чоколаден крем, фраститура од портокал и чоколадо. Доаѓа само во округли видови торти. Ладен бел крем, парчиња вишња, јајца, млеко чоколадна глазура и друго. Доаѓа само во округли видови торти.

Млеко, чоколадо, путер, јајца, карамелизиран лешник... Бела чоколада, бадем, лешник, урма, путер, јајца и друго.

Путер, јајца, јагода, тропско овошје, брашно и друго… Кршен бадем и лешник, чоколадо, путер, јајца и друго.

Сушена белка, путер, лешник, бадем,
јајца и друго...

Млечен топол крем од ореви, јајца, путер, ладен ванилин крем, вафлени капки, џем од кајсија и друго...

Чоколадо, јајца, путер, премаз од шумски плодови, ореви, млеко и друго... Путер, јајца, ореви, кувертира чоколадо, карамела и друго...

 

Чоколаден крем, нестле крем, карамела крем, лешник, бадем, ораси, урми и друго.

Орев, термостабилно чоколадо, путер, јајца... 
 

 
 Совршен спој на јагода, ванила и чоколада…  

 

 

Loading...
Loading...
Loading...