За нас

Сакам торта е официјален презентер на сите торти од сите слаткарници во Македонија. Сите торти на едно место и подредени по категории.

 

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА КУПИТЕ ТОРТА:

  • Одберете катетегорија (роденденски торти, невестински торти, свечени торти, необични торти или торти на акција), потоа одберете ја саканата слаткарница во која сте редовен клиент и разгледајте ги сите торти од таа слаткарница!
  • Може да го одберете и само вашиот град и да ги разгледате сите торти од сите слаткарници во вашиот град.
  • Одберете ја тортата која Ви се допаѓа и контактирајте со соодветната слаткарница. (Контакт информациите за соодветната слаткарница се поставени во описот на производот под секоја слика.)

 

ДОКОЛКУ ПОСЕДУВАТЕ СЛАТКАРНИЦА И САКАТЕ ДА СЕ РЕКЛАМИРАТЕ КАЈ НАС:

Kонтактирајте нe' на следниов телефонски број:

  • 02/2672-549

или на е-маил:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
Loading...
Loading...