Нарачка и испорака

Почитувани,

 

Повеќето слаткарници вршат достава на торти до вашиот дом. Не заборавајте, кога ќе ја контактирате соодветната слаткарница за нарачка, информирајте се за тоа дали и по која цена таа слаткарница врши достава. smiley

 

 

Loading...
Loading...
Loading...